Beurer GL 44/50/50EVO Vércukormérő Kontrollfolyadék

Beurer vércukormérő. Vércukormérő készülékek

Tartalom

  Tele extrákkal: Praktikus, dizájnos: A BEURER GL 44 vércukorszintmérő egyedi kivitelezésű, ideális otthoni használatra, de utazáskor is könnyedén magunkal vihetjük, hiszen kis méretű vércukormérő lévén nem foglal sok helyet.

  Az LCD kijelző a háttérben kéken világít, így sötétben is könnyen láthatjuk a mért eredményünket. Több mint egy vércukormérő: A BEURER terméke képes eltárolni az eddig mért vércukorszint értékeket, egészen mérésig visszamenőleg, amelyhez dátumot és időpontot is rendel.

  hogyan kell eltávolítani fáj a lába a cukorbetegség kezelésének

  Így a vércukormérő nemcsak a pillanatnyi eredményt mutat, hanem segítségével könnyedén nyomon követhetjük egészségi állapotunk alakulását. Sőt, a BEURER GL 44 cukorszintmérő az eltárolt eredményeket képes heti, kétheti, 30 és 90 napos bontásban is beurer vércukormérő, ezekre az beurer vércukormérő az átlagos értéket meghatározni.

  Hogy a Beurer GL 44 vércukorszintmérő… készlete tartlamaz még 10 db tűt, 10 db tesztcsíkot, a beurer vércukormérő szüséges elemeket és a vércukormérő biztonságos szállításához elengedhetetlen tokot is?

  tünetek és kezelés nem cukorbetegség

  Tegye kosárba most! A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.

  kezelésére cystitis során cukorbetegség