Biocom Green Papaya kapszula – 90db

Cukorbetegség biocom

Tartalom

  Leírás Leírás A maga nemében egyedülálló termék célzott, eseti használatra. Olyan gyógynövények és tápanyagok keveréke, mely segítheti a szervezetben fenntartani az egészséges vércukorszintet, valamint gátolhatja a cukorbetegség kialakulását is. Kialakult inzulinfüggő cukorbetegség esetén is adható — kizárólag folyamatos vércukorszint ellenőrzés mellett.

  Hatóanyag táblázat A maga nemében egyedülálló termék célzott, eseti használatra. Olyan gyógynövények és tápanyagok keveréke, mely segíti a szervezetben fenntartani az egészséges vércukorszintet, valamint gátolhatja a cukorbetegség kialakulását is. Kialakult inzulinfüggõ cukorbetegség esetén is adható — kizárólag folyamatos vércukorszint ellenõrzés mellett.

  Biocom BLD sugar balancer ajánlott adagolás: Cukorbetegek csak folyamatos vércukorszint ellenőrzés, inzulinszint-mérés mellett használhatják! A vércukorszint csökkentő hatás dózisfüggő.

  Összetételébõl fakadóan igen sokrétû a hatása. Növényi összetevõi különös hatékonysággal távolítják el a szervezetbõl a felesleges cukrot, erõsítik a lépet és a hasnyálmirigyet, valamint inzulin-rezisztenciánál csökkentik annak szintjét.

  cukorbetegség biocom cukorbetegség okozta bőrbetegségek

  A legfontosabb hatóanyagai közé tartozik a fahéj, Gymnema Sylvestre, Banaba, keserû dinnye, és a guggul, króm-pikolinát, C-vitamin és E-vitamin.

  Szedése: Cukorbetegek csak folyamatos vércukorszint ellenõrzés, inzulinszint-mérés mellett használhatják!

  cukorbetegség biocom cukorbetegség vetélés

  A vércukorszint csökkentõ cukorbetegség biocom dózisfüggõ. Cukorbetegek számára rendkívül fontos az érhálózat védelme!

  Várandósok és kismamák, szoptatós anyukák nem alkalmazhatják. Napi 3 x kapszula, étkezés közben.

  cukorbetegség biocom zsibbadás megáll és a diabetes mellitus kezelésében

  Szív- és érrendszeri betegek, valamint 18 év alattiak csak szakember kontrolljával szedhetik. Terheseknek és szoptató anyáknak a fogyasztása nem ajánlott.

  cukorbetegség biocom grass a kezelés a 2. típusú diabétesz

  Detalii ale produsului.