Vesevédelem cukorbetegeknek | greeen.hu - MSD

Fájdalomcsillapító cukorbetegnek

Tartalom

  Patikamester Cukormentes gyógyszerek Ma Magyarországon 1,5 millió cukorbeteg él, ez a szám évről évre növekszik. Sokáig rejtve marad a betegség és már csak akkor derül ki, amikor már a szövődmények is megjelennek.

  fájdalomcsillapító cukorbetegnek

  A patikában ingyenes vércukormérést végzünk, a kapott eredményt kiértékeljük, amennyiben nagyon rossz az eredmény a háziorvoshoz irányítjuk pácienseinket.

  A fiatalok és az idősebbek figyelmét is igyekszünk felhívni, mennyire fontos, hogy rendszeresen ellenőriztessék vérnyomásukat, vércukor értékeiket.

  fájdalomcsillapító cukorbetegnek

  A cukorbetegeknek diétás tanácsokat adunk, megtanítjuk őket a vércukormérő helyes használatára, a vércukor napló vezetésére. Megkérjük őket, hogy mindig említsék meg, fájdalomcsillapító cukorbetegnek Ők cukorbetegek.

  fájdalomcsillapító cukorbetegnek

  A pácienseink sokszor jönnek be különböző panaszokkal megfáznak, megfájdul a torkuk, allergiásak vagy fáj a fejük, és ha mellette cukorbetegek fontos, hogy olyan gyógyszert találjunk, ami segédanyagként egyáltalán nem tartalmaz cukrot vagy a cukor helyett édesítőt tartalmaz.

  Összegyűjtöttök azokat a recept nélkül kapható gyógyszereket, amelyeket alkalmazhatnak cukorbetegek.

  fájdalomcsillapító cukorbetegnek