Bejelentkezés

Vércukormérő pécs

vércukormérő pécs

Szaküzletünk és szervizünk a járvány ideje alatt is folyamatosan, a szokásos nyitvatartási idő szerint üzemel. Hétfő - csütörtök: 7.

Bezár Online Áruházak kedvezménykártya használati útmutató A Online Áruházak webáruház minden regisztrált felhasználójának valamint minden vásárlójának kedvezménykártyát biztosít. Sikeres regisztrációkor valamint első rendelés aktiválásakor generálunk egy elektronikus kedvezménykártyát. A kedvezménykártya e-mail címhez kötött, így vércukormérő pécs során az e-mailcím beírását követően a rendszer a megadott e-mail címhez kötött kedvezménykártyát érvényesíti. A Online Áruházak webáruházban forgalmazott termékek vásárása során a kedvezménykártyával rendelkező vásárlóinknak a termék mellett feltüntetett pontértéket jóváírjuk kedvezménykártyáján.

Kérjük továbbá, hogy maszkkal takarják el arcukat és a fertőtlenítési előírásokat is tartsák be! Szaküzletünk és szervizünk személyes felkeresése helyett kérjük, hogy lehetőség szerint vegyék igénybe a postai csomagküldést, illetve a webáruházunk szolgáltatásait.

Megértésüket köszönjük! Dcont Szervizünkbe postai úton is eljuttathatja készülékét. Postai úton beküldött készülék esetén kérjük, a csomagban egyértelműen tüntessék fel a készülékkel kapcsolatos problémát, valamint a tulajdonos nevét, címét és telefonszámát, ahova a készüléket a beérkezéstől számított 24 órán belül GLS futárszolgálattal visszaküldjük.

Vércukormérő készülékek

A személyesen leadott készülékek javítási ideje maximum 2 óra. A Dcont vércukormérő készülékeinkre 6 év garanciát vállalunk!

vércukormérő pécs

Kérjük, hogy a készülék mérési pontosságával kapcsolatos panasz esetén az alkalmazott, de még használatlan reagens csíkokat - legjobb, ha az egész dobozt - is elhozza magával.

A szervizbe beérkező készülékek mindegyikét megtisztítjuk és a jelzett hiba kijavításán túl, teljeskörűen átvizsgáljuk. A szervizben minden általunk korábban forgalmazott és még forgalomban levő termék javítását elvégezzük.

vércukormérő pécs

Munkatársaink készséggel segítenek a készülékek használatával kapcsolatos kérdésekben. A szervizben egyúttal megvásárolhatják a szükséges termékeket és azok tartozékait vércukormérő pécs.

Hasznos információk vércukorméréssel kapcsolatban: Mit nevezünk cukorbetegségnek? A cukorbetegség a világon a leggyakoribb anyagcsere-betegség, mely szövődményei révén rontja a beteg életminőségét és életkilátásait. Cukorbetegségben az inzulinhatás csökkent vagy hiányzik, emiatt a szervezet egyes sejtjei nem képesek a vérből a szőlőcukrot felvenni, így éheznek. A vérből a szőlőcukor a vizelettel kiürül.

A Dcont szervízben lehetőség vércukormérő pécs az általunk gyártott és forgalmazott Dcont vércukormérő készülékek, tesztcsíkok, valamint egyéb tartozékok megvásárlására. Szükség esetén a javítás idejére cserekészüléket biztosítunk.

vércukormérő pécs